İçeriğe geç

Difference İNgilizce Ne

Differences ingilizce ne demek?

farklılıklar

Difference ne demek matematik?

(İki sayı/miktar arasındaki) fark.

Different ne?

farklı, farklı, ayrı.

Mean difference ne demek?

Ortalama mutlak fark (tek değişkenli), bir olasılık dağılımından çekilen iki bağımsız değerin ortalama mutlak farkına karşılık gelen istatistiksel dağılımın bir ölçüsüdür. Ortalama mutlak fark (tek değişkenli), bir olasılık dağılımından çekilen iki bağımsız değerin ortalama mutlak farkına karşılık gelen istatistiksel dağılımın bir ölçüsüdür.

Different ne için kullanılır?

Çeşitli (sıfat) Eş anlamlılar Bu kelimeler; Bunlar alışılmadık ve sıra dışı şeyleri tanımlamak için kullanılabilir. Bu kelimeler benzer olmayan şeyleri tanımlamak için kullanılabilir.

Diff neyin kısaltması?

Farkın kısaltması: Tamam, ben aptalım.

İngilizcede bölü nasıl okunur?

Kesme işareti “÷” veya “/” ile gösterilir.

∆ ne demek?

Üçgen (∆), geometrideki temel şekillerden biridir. Delta (harfi) (∆), matematik ve bilgisayar bilimlerinde de kullanılan bir Yunan harfidir. alt-J (∆), bir İngiliz ind grubu. Laplace operatörü (∆), bir diferansiyel operatör.

İngilizcede Kesir Nasıl Okunur?

Kesirleri Okumak Payda 1’den büyükse, paydadaki sıra sayısı çoğul olarak okunur. Bu kural, 2 sayısı hariç tüm sayılar için geçerlidir. Payda 2 ise, pay 1 ise “half” olarak okunur ve payda 1’den büyükse “half” olarak okunur.

Different’in Türkçesi nedir?

farklı, diğer s.

Differential nedir?

(s)., (i). farklı özelliklere sahip olan, farklılıklar gösteren, farklı, farklılıklar içeren; farklılıklara dayanan; (i)., (mat)., (mak). diferansiyel; (maksimum). diferansiyel dişli. diferansiyel hesap (mat). diferansiyel hesap.

Flag nedir?

Bayrak, bir ülkeyi veya kurumu temsil eden renkli bir kumaştır. Genellikle uzun bir sopanın veya direğin ucuna asılırlar. Her ülkenin bağımsızlığını simgeleyen bir bayrağı vardır. Bayraklar genellikle dikdörtgen şeklindedir, ancak istisnai durumlarda başka şekillerde de olabilirler.

Se mean ne demek?

Geçmişi Gizle Geçmiş Ayrıntıları Geçmişi Temizle Geçmiş: Ortalamanın standart hatası.

Mean ne?

Sıfat ortalama, vasat. Sıfat ortalama, vasat. ortalama mesafe: ortalama mesafe.

X̄ ne demek?

Ortalama işareti, bir işlem yapılırken o işlemin ortalamasının alındığını belirten bir semboldür. Genellikle “x̄” olarak ifade edilir.

Various ne?

P. farklı, çeşitli, ayrı, farklı, birkaç; garip; nad. kararsız, belirsiz. çeşitli z. aksine. çeşitlilik, çeşitlilik, çeşitlilik.

Define ne demek ingilizce-türkçe?

İngilizce-Türkçe çeviri Geçişli fiil Tanımlamak, tarif etmek.

Dialect ne demek ingilizce?

İngilizce-Türkçe çeviri isim lehçe, dilin dalı, lehçe. İskoç lehçesi. Türkiye’nin doğusunda konuşulan lehçe. isim (aynı kökten farklı) dil, dil.

Dua ingilizce ne demek?

“prayer” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 20 sonuçKategoriİngilizceGenel Kullanım1Genel KullanımDua i.Pazar günü, evrensel dua günü oradaydık. Pazar günü, evrensel dua günü oradaydık. Daha fazla cümleGenel27 satır daha

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Sarı Saçlı Escort