İçeriğe geç

Macfit Üyeleri Mac E Girebilir Mi

MACFit üyeliğe neler dahil?

MAC/One grup dersleri için erken rezervasyon. Tüm MAC/One ve MACFit derslerinin sınırsız kullanımı. Üyelik dönemine kadar üyelik kulübünün sınırsız kullanımı. Ücretsiz Gastro Club üyeliği. Daha fazla ürün…

MACFit üyeliğimi başkası kullanabilir mi?

Macfit’te ciro yoktur. Dondurma ve iptal etme gerçekleşir. Ancak arkadaşınızın hesap bilgileriyle telefonunuzdan uygulamaya girerseniz, onun QR koduyla giriş yapabilir ve sistemde ismi görünür.

MACFit bir günde kaç kere girilebilir?

MACFit – MACFit’i daha yakından tanımak, bir günlük ücretsiz giriş hakkı kazanmak ve antrenmanlara başlamak için hemen MACFit Mobil’i indirin.

MACFit 1 günlük ücretsiz giriş nasıl yapılır?

1 günlük ücretsiz üyelikle kulübümüzü dilediğiniz gibi deneyimleyebilir, ayrıcalıklı hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken web sitemizdeki formu doldurup MAC+ kaydımızla size en yakın MACFit kulübüne üye olmak.

MACFit üyeleri Mac One’a girebilir mi?

Tüm MACFit ve MAC/One Kulüplerine erişim Ayrıca, MACFit Gold üyeliğinizle dilerseniz ayda bir kez premium fitness konseptimiz olan MAC/One Kulüplerinden faydalanabilirsiniz.

MACFit öğrenci indirimi var mı?

GÜNCEL KAMPANYALARI KEŞFEDİN! MACFit’te ilk ay %50 indirim ayrıcalığına sahipsiniz! MACFit’te gençler için %40’a varan indirim! MACStudio’da ilk ay %50 indirimden yararlanabilirsiniz!

MACFit soyunma odalarında kamera var mı?

Kulüplerimizde bulunan soyunma odaları ve tuvaletler hariç olmak üzere, firmamızın uygun gördüğü alanlarda güvenliğin sağlanması amacıyla güvenlik kameraları ile görüntü kaydı yapılmaktadır.

MACFit üyeliği devrediliyor mu?

MacFit şu anda üyelik transferlerine izin vermiyor. Bu nedenle, MacFit üyeliğinizi transfer etmek şu anda mümkün değil.

MACFit duş var mı?

Antrenmandan sonra duş almak isterseniz, lütfen terliklerinizi, şampuanınızı, duş jelinizi ve banyo havlunuzu unutmayın. Ama en önemlisi elbette spor tutkunuzu ve enerjinizi getirmeniz!

MAC+ ücretsiz mi?

Sürekli büyüyen eğitim kütüphanesinden MAC topluluklarıyla açık hava spor fırsatlarına kadar pek çok ayrıcalık MAC+ ile tamamen ücretsiz!

MACFit cayma bedeli kaç TL?

MacFit Çekim Ücreti Hesaplama İşlem ücreti genellikle 50 ile 100 TL arasında değişmektedir.

MACFit açılımı nedir?

Mars Atletik Kulübü | LinkedIn.

MACFit 6 aylık üyelik var mı?

MACFit – MACFit’te 6 aylık üyelik seçeneği başlatıldı! Hemen kaydolun ve promosyonu başlatın! 14 Eylül 2017

MACFit kaç yaş sınırı?

MACfit (İstanbul, Anadolu) Macfit 14 yaş sınırı 18 olmalıdır.

MACFit yıllık üyelik peşin mi?

Yıllık üyeliklerde peşin ödemelerde %20 indirim fırsatı! Üstelik 7 taksite kadar taksit avantajıyla! Yıllık üyelik peşin ödemelerinde İş Bankası kartlarına 7 taksite kadar, diğer banka kartlarına 4 taksit fırsatı!

MACFit 1 aylık üyelik var mı?

Aylık ve yıllık taahhütsüz üyelik seçenekleriyle anında MAC/One ve MACFit üyesi olabilirsiniz. Ayrıca Gold üyelik seçeneğiyle tüm MACFit kulüplerine erişim ve özel derslerde indirim gibi birçok ayrıcalıktan anında yararlanırsınız.

Mac One kulüpleri nelerdir?

Ölçüm ve Programlama, yeni MAC One kulüp üyelerinin mevcut fitness seviyelerini ve hedeflerini belirlemek ve üyenin fitness beklentilerini kişiselleştirilmiş, üst düzey bir eğitim programıyla karşılamak için özel olarak tasarlanmış bir sistemdir.

MACFit yıllık üyelik peşin mi?

Yıllık üyeliklerde peşin ödemelerde %20 indirim fırsatı! Üstelik 7 taksite kadar taksit avantajıyla! Yıllık üyelik peşin ödemelerinde İş Bankası kartlarına 7 taksite kadar, diğer banka kartlarına 4 taksit fırsatı!

MACFit yaş sınırı nedir?

Başlamak için yaş sınırı yoktur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir